Energi
Vann og vassdrag
Naturfare
Kart
Konsesjon
Om NVE
Sandkasse
Publisert 01.10.2018

Toril Hofshagen blir NVEs regionsjef på Hamar

Toril Hofshagen er ansatt som regionsjef i Region Øst i NVE. Hun er nå direktør i Norsk Vann. Hofshagen tiltrer stillingen 18. februar.

 - Toril har bred kompetanse og erfaring som vil være veldig nyttig for NVE.  Hun er også vant til å jobbe i tett samspill med kommuner og andre myndigheter. Vi gleder oss til å få Toril med på laget, sier Grethe Helgås, fungerende direktør i Skred- og vassdragsavdelingen i NVE.

Toril Hofshagen er 54 år og bor på Hamar. Hun er utdannet sivilingeniør bygg og anlegg ved NTNU og har senere tatt etterutdanning innen limnologi, miljøfag og ledelse. Hun har erfaring fra blant annet Oslo kommune,

 

Statens forurensningstilsyn, Statens institutt for folkehelse og har nå jobbet i mange år i Norsk Vann (tidl. NORVAR). Siden 2014 har hun vært direktør for Norsk Vann med ansvar for 20 medarbeidere samt budsjett og resultatansvar. Norsk Vann er en interesse og kompetanseorganisasjon for vannbransjen i Norge, og har blant annet engasjert seg i overvannsproblematikk.

- Jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med NVE, og til å samarbeide med dyktige kollegaer i det viktige arbeidet med å kartlegge og sikre Norge mot flom og skred, sier Toril Hofshagen.

Kontaktperson:

Fung.direktør Grethe Helgås, tlf 91 69 94 10

Toril Hofshagen
Toril Hofshagen